ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΣΥΧΗ ΑΣΦΑΚΑ, ΜΟΛΙΣ 20’ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2006 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ.

Προσηλωνόμαστε στις ανάγκες σας και παρέχουμε άμεση και ειλικρινή εξυπηρέτηση. Με τους υπάρχοντες πελάτες μας γνωριζόμαστε προσωπικά. Αυτό είναι που καθορίζεί την επιτυχία της συνεργασίας μας σε βάθος χρόνου. Αυτό επιδιώκουμε για κάθε καινούριο πελάτη. Έχουμε επενδύσει στις συνεργασίες που οικοδομούνται μέσα στο χρόνο. Έτσι καταφέρνουμε να δίνουμε πάντοτε τις σωστές λύσεις για την επιχείρησή σας, καθώς γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές σας.

Στην D&A Label, στελέχη και προσωπικό, μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές. Είτε πρόκειται για «μικρούς» πελάτες, είτε για μεγάλες επιχειρήσεις, σκοπος μας είναι η υψηλή ποιότητα.

Για να πετύχουμε την υψηλή ποιότητα, ένα από τα μυστικά μας είναι οι άνθρωποί μας. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας! Η προσεκτική επιλογή του προσωπικού και η πελατοκεντρική πολιτική μας είναι οι βασικές αρχές μας. Μία ομάδα η οποία σήμερα απαρτίζεται από τρεις τυπογράφους, δύο designers, έναν account manager και μια ευέλικτη ομάδα πωλητών. Η D&A Label σας προτείνει λύσεις τόσο στην ανάπτυξη ολοκληρωμένου branding (εταιρική ταυτότητα, όσο και σε επιμέρους στοχευμένες εφαρμογές.

Με βάση την εξειδίκευση, αλλά και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας παρέχουμε ετικέτες υψηλής ποιότητας, χαμηλού κόστους και σε χρόνους ασύναγώνιστους. Έχουμε μάθει να αποδίδουμε άριστα σε αυστηρά χρονοδιαγράμματα!