ΑΓΡΟΤΙΚΑ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟ – ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ.

Δεν μας πήρε πολύ να καταλάβουμε τις ανάγκες των παραγωγών! Ποιότητα, κόστος, ταχύτητα! Αυτό ήταν, και θα συνεχίζει να είναι, το τρίπτυχο της επιτυχημένης συνεργασίας μας με δεκάδες παραγωγών σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στην συνεργασία μας! Οι πιστοποιήσεις, μας «μαρτυρούν». Προμηθευόμαστε μόνο τα καλύτερα υλικά, πιστοποιημένα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Γραβάτες, θερμικές αυτοκόλλητες ετικέτες, fruit tags, περφορέ χαρτί για τελάρα. Γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες των φρούτων και των λαχανικών, και ιδιαίτερα των βιολογικών. Η άριστη συνεργασία μας με όλους τους προμηθευτές της αλυσίδας super-market AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, είναι η δική μας εγγύηση!

Κρατήστε ακόμα χαμηλότερα το κόστος σας!

Αν θέλετε να κρατήσετε το κόστος της αρχικής εκτύπωσης ακόμα χαμηλότερα, μπορείτε να επιλέξετε κοπτικό, μέσα από τη ευρεία γκάμα που διαθέτουμε. Εμείς προτείνουμε, εσείς επιλέγετε!

Σε περίπτωση που δεν έχετε δική σας μακέτα το δημιουργικό τμήμα είναι διαθέσιμο να συζητήσει και να προτείνει ιδέες που σας ταιριάζουν!